Befizetés és pénzfelvétel Mostbet Magyarország

A Letét és a pénzeszközök visszavonása a bukméker fő funkcióit, így azok intuitíven áttekinthetőek legyenek, és a regisztráció előtti áttekinthető feltételeknek kell lenniük.

Fizetési módBefizetési limitekмIdőtartamjutalék
Visa/Mastercard700 — 53 000 HUFAzonnal0%
Revolut1 500 — 35 000 HUFAzonnal0%
Bitcoin, Litecoin, Ripplehatár nélül72 órától0%

Utánpótlási módszerek

És mindenekelőtt nézzük a letét. Profil azonosítása nélkül is befizethet. Csak lépjen a személyes fiókjába, és válassza ki a feltételeknek megfelelő módszert.

Magyarországon jelenleg elérhetőek a legnépszerűbb fizetési lehetőségek, amelyek kategóriákra oszthatók:

 • Bankkártyák;
 • Elektronikus pénztárcák;
 • Kriptovaluták.

Pénztárak feltöltése bankkártyákkal

A Visa/Mastercard bankkártyák a pénz befizetésének fő módjai. Ezek használatával az alábbi utasítások szerint fizethet be befizetést:

 • Nyissa meg személyes fiókját;
 • Menjen a feltöltési szakaszhoz;
 • Válassza ki a legmegfelelőbb bankkártyát;
 • Adja meg az összeget;
 • Erősítse meg a tranzakciót SMS-ben.

A végösszeg ugyanazon az oldalon lesz feltüntetve, beleértve mindenféle jutalékot és valutaváltási kamatot. Feltöltéskor azonban rendkívül ritka a további pénzeszközök felszámítása, különösen, ha a közelmúltban hozzáadott módszerekről van szó.

A Mostbet feltöltése fizetési rendszereken keresztül

A fizetési rendszereket kedvelőknek szintén a személyes számla menüt kell használniuk. Ott olyan rendszereket használhatsz, mint például a Revolut for letét, amely lehetővé teszi további olyan e-pénztárcák hozzáadását, amelyek Magyarországon nincsenek jelen.

Hogyan töltsd fel számládat kriptovalutákkal

A kriptovaluták fizetési módként is elérhetőek. A kriptovaluták jóváírási ideje lényegesen hosszabb, mint a hagyományos fizetési módoké. A tranzakció általában 72 órát vagy többet vesz igénybe.

Befizetési limitek

Nincsenek magas fizetési határok. A letét és a pénzeszközök visszavonását fogadó bukméker betartja a bankok és fizetési rendszerek által meghatározott szabványos plafont. A korlátok a következők:

Visa/Mastercard700 — 53.000 HUF
Fizetési rendszerek14.000 — 35.000 HUF
Kriptovalutakorlátlan

Visszavonások

A Pénzeszközök visszavonása hasonló az utánpótláshoz. Itt minden a személyes fiókjában is megtörténik, az egyetlen különbség a fül kiválasztása és néha a művelet korlátai és időzítése.

Az a tény, hogy amikor a személyes számlájára lép, a felhasználónak rá kell kattintania a pénzfelvétel szakaszára, amely után megjelenik az elérhető fizetési rendszerek listája. Felhívjuk figyelmét, hogy itt csak azok a bankkártya és pénztárca opciók lesznek elérhetők, amelyekkel a számláját feltöltötte.

Hogyan lehet pénzt felvenni egy elektronikus pénztárcába

A játékos bármely elérhető elektronikus pénztárcába pénzt vehet fel az alábbiak szerint:

 • Nyissa meg személyes fiókját a webhelyen vagy az alkalmazásban;
 • Menjen a visszavonási szakaszhoz;
 • Válasszon fizetési rendszert;
 • Adja meg a visszavonási összeget;
 • Erősítse meg a tranzakciót SMS-ben.

A devizakonverzióért felszámított díj, ha van ilyen, a kifizetési oldalon kerül feltüntetésre. Az ilyen átváltással történő feltöltést azonban nem javasoljuk, mert bár az árfolyam az igénylés időpontjában fix, az instabil devizákkal végzett tranzakciók törlésre kerülhetnek.

Hogyan lehet kártyára felvenni

Azoknak, akik a nyereményeket kártyára veszik fel, személyes számlájukat kell használniuk minden pénzügyi tranzakció fő központjaként. Lépésről lépésre ez az eljárás nem különbözik az előző verziótól.

A bankkártyás átutalások általában a leggyorsabbak közé tartoznak. A tranzakciók késése pedig itt rendkívül ritka. De ha problémák merülnek fel, ne csak a bukméker technikai támogatásának írjon, hanem a bankjának is. Mindkét oldalon előfordulhatnak problémák.

Hogyan lehet pénzt kivenni kriptovalután keresztül

A pénzeszközök kriptovalutába történő kifizetése a személyes számlán történik. A játékos bármelyik elérhető érmét kiválaszthatja a rendelkezésre álló pénzeszközök aktuális árfolyamon történő átváltásával. A kifizetési eljárás szabványos – a személyes fiókjában csak ki kell választania egy kriptovalutát, majd meg kell adnia az összeget.

Ezt követően egy kérelem készül, amelyet a biztonsági szolgálat néhány percen belül átvizsgál, a jelentkezés visszaigazolása után az árfolyam fix, ingadozások esetén nem teszi lehetővé a visszavonáshoz szükséges pénzösszeg módosítását.

Kivonási korlátok

Nem valószínű, hogy nem csak a bank, hanem a fizetési rendszer által megszabható limitekről is lehet újat mondani. Egyes esetekben a bukméker korlátozhatja a kifizetésre rendelkezésre álló összeget, ha csalás gyanúja merül fel. A korlátok a következők:

Visa/Mastercard4000 HUF
Fizetési rendszerek4000 HUF
Kriptovaluta2000 HUF

Kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal

Abban az esetben, ha nem tudja, hogyan kell pénzt kivenni, vagy problémái vannak az átutalással, vegye fel a kapcsolatot a technikai támogatással. Ennek végrehajtása meglehetősen egyszerű, a következőket kell tennie:

 • Nyissa meg a hivatalos webhelyet;
 • Lépjen a kapcsolatok szakaszba;
 • Válasszon egy kényelmes kommunikációs módot.

Bármilyen kérdést feltehet, nem csak a befizetéssel vagy kifizetéssel kapcsolatos kérdéseket. A cég többféle kommunikációs módot biztosít: e-mailt, messengert és forródrótot. Bármelyiket választhatja, de javasoljuk, hogy figyeljen a probléma természetére.

Ha problémái vannak a fizetéssel, jobb, ha azonnal kapcsolatba lép az ügyfélszolgálattal e-mailben. És azokban az esetekben, amikor dokumentumokat és nyugtákat kell benyújtania, nem merül fel probléma. És minden cég, ha pénzről van szó, pontosan ezt fogja követelni.

Ha azonban ez egy egyszerű kérdés, amely nem érinti azokat a problémákat, ahol azonosítás megerősítése szükséges, írhat a messengernek vagy hívhat. A cég üzemeltetője válaszol minden kérdésére, és segít a felmerülő problémák megoldásában. És a felmerült problémák természetének megfelelő módszer kiválasztása lehetővé teszi azok gyorsabb megoldását.

Bizottság

Jutalék csak akkor kerül felszámításra, ha kriptovalutára, valamint egyes fizetési rendszerekre feltölt vagy kivesz. Erről bővebb információ a személyes számla menüben található, a mód kiválasztásánál és az összeg feltüntetésekor. És bár sokan ennek az ellenkezőjét gondolhatják, a fogadóirodák egy fillért sem vesznek el a jutalékból. Fizetési rendszerek telepítik.

Az alapok kifizetésének és feltöltésének feltételei.

Ha a letét vagy a pénzeszközök visszavonása kifejezésekről beszélünk, akkor ezek itt tulajdonképpen három kategóriába sorolhatók:

 1. Az utánpótlás azonnali;
 2. Kivonás – 24-72 óra;
 3. Kriptovaluták – minden művelet 72 órától.

Azokban az esetekben, amikor ezeket a határidőket megsértik, erősen javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot a műszaki támogatással, aki ellenőrzi a művelet állapotát, és értesíti Önt, ha valami hiba történt.

A bukméker jól implementálta a letét és a pénzeszközök visszavonása funkciókat, így a játékosok webes verzióban és alkalmazásban is használhatják ezeket. Minden művelet az Ön személyes fiókján keresztül történik, anélkül, hogy megváltoztatná annak szerkezetét, függetlenül a kiválasztott verziótól. És minden olyan árnyalatot, mint a jutalék vagy a határidők, közvetlenül a tranzakció megerősítése előtt jelentenek.