Bónuszok és promóciós kód Mostbet Magyarország

Módszereket keres, hogy könnyű pénzt kereshessen? Ezután nézze meg a mostbet bonus. Ebben a cikkben elmondjuk Önnek a legjövedelmezőbb és legnépszerűbb promóciókat, és azonnal kihasználhatja azokat, hogy további pénzeszközöket kapjon sportfogadásokra és kaszinójátékokra.

Promóciós kód Mostbet Magyarország 2024

A fogadóirodák weboldala nagyszámú akciót kínál, de ez a lista még bővíthető. Ezt a mostbet promokod segítségével lehet megtenni. Ez jobb promóciós feltételeket biztosít egy új játékos számára, és a jövőben megnyílik az egyéni bónuszokhoz való hozzáférés.

A promóciós kódot regisztrációkor kell használni. Ehhez csak nyissa meg a cég webhelyét, nyissa meg a regisztrációs űrlapot, és illessze be a promóciós kódot a megjelölt mezőbe.

A profil létrehozása után a játékos azonnal megnövelt mostbet bonus kap az új játékosok után, és hozzáférést kap más céges promóciókhoz, amelyekről az alábbiakban részletesebben tájékozódhat.

Első befizetési bónusz

A számlájuk feltöltése során a játékosoknak emlékezniük kell arra, hogy az első befizetéskor bónusz jár. Ez a feltöltési összeg 125%-a, és emellett ingyenes pörgetéseket is tartalmaz.

Ennek a pénznek a fogadásához a játékosnak meg kell tennie a teljes bónusz összegét a kaszinó nyerőgépeiben 25-szeres fogadással. Az ingyenes pörgetéseket ugyanúgy játsszák le.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az első befizetéshez tartozó bonus nem az egyetlen. Ezután ugyanazt a jutalmat kaphatod játékegyenleged következő 5 utánpótlásáért. Felhívjuk figyelmét, hogy a promóció feltételei minden alkalommal változnak, és fizetés előtt meg kell ismerkednie velük.

Hogyan kaphat üdvözlő bónuszt

A regisztrációt követően minden új játékos számíthat egy üdvözlő bónusz. Ehhez elegendő 10 000 Ft összegű játékegyenlegét feltölteni. Ebben az esetben a maximálisan lehetséges bónusz nagysága 160 000 Ft lehet, és a befizetés 100%-a.

A bónusz kezdeti megválasztásától függően kétféleképpen nyerheti vissza a kapott pénzt – sportfogadás vagy kaszinó fogadás esetén. Ha a sports bonus jelölte meg, akkor az összes pénzt az összeg 5-szörösében kell beírni gyorsvonatokon. Minden fogadáshoz hozzá kell adni 3 eseményt legalább 1,4-es idézőjelekkel.

Kaszinó esetén a játékos lehetőséget kap arra, hogy az összes pénzt a szerencsejáték szekció bármely slotján felpörgesse. A pénzt 60×60 téttel kell megforgatni, majd a játékos főegyenlegére utalják.

Bónuszok és promóciók

Azzal, hogy a fogadóiroda ügyfele lesz, a játékos hozzáfér a cég összes részvényéhez. Az aktuális akciók teljes listáját a megfelelő részben találja. Itt megtalálhatja a befizetés nélküli bónusz, az ünnepek előestéjén készült akciókat, versenyeket és megismerheti az azokon való részvétel feltételeit. A legérdekesebb akciókról alább tájékozódhat.

Nincs befizetési bónusz

A bukméker szolgáltatásának sajátossága, hogy a játékos lehetőséget kap a regisztrációs bónusz befizetés nélkül használatára. Például a regisztráció után néhány percen belül 30 FS érkezik a játékegyenlegedre, amelyet további fogadás nélkül megtehetsz a kaszinóban.

Ezen kívül van egy Free Money rovat, ahol további lehetőségeket is találhat a befizetes nelkuli bonuszok számára.

Ott naponta egyszer teljesen ingyen megforgathatod a szerencsekereket. A potenciálisan megnyert nyeremények közé tartoznak az ingyenes pörgetések és más játékok nyereményének növelése.

Ezenkívül javasoljuk, hogy iratkozzon fel a fogadóirodák fiókjaira a közösségi hálózatokon, és töltse le a mobilalkalmazást. Ingyenes pörgetések is járnak erre, anélkül, hogy fel kellene töltenie fiókját.

Péntek nyer

Ugyanaz a bonus, amelyet minden új ügyfél megkap, újra felhasználható, de csak péntekenként. Ezen a napon kell befizetni és akár 40.000 Ft-ot is kapni érte.

A fogadás ugyanaz – a sportfogadásoknál expressz fogadások esetén 3-szoros összegben. De figyelembe kell venni, hogy már csak egy napod van péntek végéig.

Születésnap

Ha érdekel a sportfogadás bónusz befizetés nélkül, akkor a Mostbet születésnapi akciónak köszönhetően újabb lehetőség nyílik ilyen ajándék átvételére. Azok a játékosok, akik kitöltenek egy profilt a személyes fiókjukban, és feltüntetik születési dátumukat, születésnapjuk előtt ajándékot kapnak egy ingyenes fogadás formájában.

Az ingyenes tét összege a játékos webhelyen elfoglalt státuszától, aktivitásától, az átlagos tét nagyságától és a cég honlapján eltöltött időtől függ.

Expressz Destroyer

A szolgáltatás azon felhasználói, akik szeretnek nagy expressz fogadásokat kötni, értékelni fogják az expressz booster promóciót. Lényege, hogy minél több tét van a szelvényben, annál magasabb a prémium nyerés esetén. Így olyan nyereségre tehet szert, amely fedezi az expressz fogadás összes tétjének árrését, és több hasznot ad a banknak.

Kriptovaluta bónusz

Azok a jobbak, akik szívesebben töltik fel egyenlegüket kriptovalutával, számíthatnak arra, hogy bonus kapnak cashback vagy ingyenes pörgetések formájában a kaszinóban. Az ilyen promóciók az év különböző időszakaiban jelennek meg, és mindig egy adott fizetési rendszerhez kapcsolódnak.

Ezért előre tájékozódjon, melyik pénztárcát kell használnia további előnyökhöz. Ne felejtse el, hogy bónuszokat is kaphat egyszerű feltöltésekért az ünnepek előtt.

Meghívja barátait

Minden fogadóirodai ügyfél személyes fiókjában elérhető hivatkozási link. Lemásolhatod és elküldheted egy barátodnak. Ha követi ezt a linket, regisztrál az oldalon, feltölti a számláját és többször fogad, akkor mindkét ügyfél további bónuszokat kap.

A legtöbb esetben a cég ingyenes fogadással jutalmazza, ami a befizetes nelkuli bonusz egyik fajtája, azokat, akik barátokat hívnak meg a cég weboldalára.

Együttható + 40%

Egy másik lehetőség az expressz fogadásból származó további nyereség megszerzésére a promóciós együttható + 40% -ban. Ahogy a promóció neve is sugallja, a játékos akár 40%-kal is növelheti nyereségét. Ehhez 10 vagy több eseményből álló expressz fogadást kell kötnie, és az árajánlatnak minden mérkőzésre legalább 1,5-nek kell lennie. Ha a fogadás nyer, a játékos a tét összegének 40%-ának megfelelő bónuszt kap a nyereményhez.

Kockázatmentes fogadás

A mérkőzések listája elérhető a kockázatmentes fogadási promóciós oldalon. Minden játékban a pontos pontszámra fogadhat, és automatikus biztosítást kaphat 350 euróig. Ebben az esetben a biztosítás a tét összegének 100%-át fedezheti.

Ha a fogadás elveszik, a játékos ugyanennyi összegű ingyenes fogadást kap. Ingyenes fogadást kell tenni minden olyan sporteseményre, amelynek szorzója legalább 1,7. Ha nyer, a nettó nyereség összege a számlájára kerül.

Fogadás biztosítás

Figyelemre méltó, hogy a Mostbet bukmékernél bármilyen fogadást biztosíthat. Az előző lehetőségtől eltérően azonban a standard fogadásbiztosítás fizetős szolgáltatás.

Minél nagyobb összeget biztosít a játékos, annál nagyobb a jutalék nyerés esetén. Például, ha a tét 100%-a biztosított, nyerés esetén a fogadás összegének 30%-át visszatartják. De egy ilyen promóció nagyban segítheti a játékost, mert elvesztés esetén a biztosítási összeg visszajár.

Expressz erősítő

Ez egy másik típusú bónusz, amely nagyszámú sporteseményt érintő fogadással működik. Lényege, hogy akkor is elviheti nyereményét, ha csak egy esemény maradt a kuponban, és az elveszett.

Hűségprogram

Minden új státusszal a játékos ajándékot kap. Ha a pontokat sportfogadáson keresztül halmozták fel, akkor ingyenes fogadást kapnak nyereményként, ha pedig kaszinóban, akkor ingyenes pörgetéseket.

A kapott bónuszpontok összege a fogadás nagyságától, a játékos webhelyen elfoglalt státuszától, az esélyektől és a felhasználói aktivitástól függ. Alább láthatja a kaszinó hűségprogramjának szintjeit.

Pénzvisszafizetés

Az oldalon minden héten akár 10%-os pénzvisszatérítést is kaphat. De ezt a pénzt a játékos által a kaszinóban elszenvedett veszteség összegéből számítják ki. Tehát, ha a felhasználónak nem a legkönnyebb hete volt, akkor számíthat kompenzációra. Ezen túlmenően, erre a pénzvisszatérítésre nem vonatkozik a fogadás, és azonnal jóváírják a játékos főszámláján.

Hogyan juthat hozzá a Mostbet Hungary bónuszhoz

Minden egyes bónusz az oldalon feltételezi azokat a feltételeket, amelyek mellett megkapható. Az átvétel általában az alábbi feltételek teljesítéséből áll:

  • Versenyen való részvétel vagy promóció aktiválása a bónusz oldalon;
  • Utántöltés;
  • Bizonyos műveletek végrehajtása, például előfizetés egy fogadóirodák közösségi hálózataira vagy alkalmazás letöltése;
  • Fogadások bizonyos mérkőzésekre vagy versenyekre;
  • Expressz fogadás;
  • Promóciós kód használata.

Mielőtt bármilyen promócióban részt venne, feltétlenül olvassa el a feltételeket, mert a jövőben változhatnak. Ezenkívül több bónusz egyidejű felhasználása is tilos – a játékosnak csak egy aktív promóciója lehet a személyes fiókjában.

Hogyan használd a Mostbet HU bónuszokat

Az előző esethez hasonlóan figyelmesen el kell olvasnia a mostbet bonus használatának feltételeit. A játékosnak emlékeznie kell arra, hogy néhány promóciót a sportágban vagy a kaszinó részben való felhasználásra szánnak.

Ezenkívül bizonyos nyerőgépekre, pénznyerő automatákra, sportágakra, sőt olyan mérkőzésekre is fogadásokat kell tenni, amelyeket a fogadóirodák előre jeleznek a promóciós oldalon.

Hogyan fogadjunk meg a bónuszokra

Feltétlenül figyelembe kell vennie a legtöbb mostbet bonus esetén a megtétek sokaságát vagy a fogadási követelményt. Például egy üdvözlő promócióhoz a webhelyen x60 tét szükséges. Ez azt jelenti, hogy a bónusz számlájáról a bónusz összegének 60-szorosát kell fogadnia.

Vannak olyan bónuszok is, ahol csak egyszer kell fogadni. Például ingyenes fogadások, amelyek lehetővé teszik, hogy az első fogadás elszámolása után azonnal megkapja nyereményét. De nyerés esetén a játékos csak a játékegyenlegének nettó nyereségét kapja meg.

Bónusz alapok visszavonása

A promóció minden feltételének teljesítése után a bónuszszámláról származó pénz 72 órán belül automatikusan átkerül a játékos fő egyenlegére. Ha ez megtörtént, elkezdheti a pénzfelvételt a szokásos módon.

Csak lépjen a személyes számlájára, és nyissa meg a kifizetési részt. A kifizetési összeg feltüntetésével, majd az alkalmazás létrehozásának megerősítésével és az ellenőrzésre várva a felhasználó néhány percen belül megkapja nyereményét a kártyára.

Ennek eredményeként elmondhatjuk, hogy a bukméker weboldal egyedülálló lehetőséget kínál a felesleges kockázatok nélküli pénzkeresetre. Látogasson el a cég weboldalára a további regisztrációhoz, és kapjon egy üdvözlő bónuszt a sikeres kezdésért.